Section Title

Report Abuse

02
€183,500.00
Top

Четиристаен Мезонет, морска панорама, кв. Аспарухово

Четиристаен Мезонет, кв. Аспарухово

„М хоум Варна“ продава четиристаен мезонет в сграда с морска панорама в кв. Аспарухово  гр. Варна в близост до спирки на градски транспорт , училища и детски градини. Апартамента е с площ от 154,10 кв.м и се състои от две нива. На първо ниво са разположени дневна с кухненски бокс (31,00 кв.м), спалня родителска (11,50 кв.м), баня с тоалетна (4,10 кв.м), перално (0,70кв.м), коридор (9,40кв.м), тераса (14,40кв.м), тераса (4,10кв.м), стълбище (8,60кв.м). На второ ниво са разположени спалня 1 (13,90кв.м), спалня 2 (10,00кв.м), баня с тоалетна (5,10кв.м), тераса (16,60кв.м) и прилежащо мазе (2,40кв.м). Изложението е южно на целия апартамент. Възможност за закупуване на подземно паркомясто или гараж. Възможност за разсрочено плащане с 30% първоначална вноска.

Жилищна сграда „Ропотамо“ , ул. Маркови кули 43
Проекта ще представлява многофамилна жилищна сграда с апартаменти, гаражи и подземни паркоместа.
Сградата разполага общо с 9 апартамента като 5 от тях са двустайни, 3 тристайни апартамента и 1 четиристаен мезонет. Паркирането е осигурено с общо 3 гаража и 5 подземни паркоместа.

Апартаментите ще бъдат завършени по БДС или до ключ при желание от клиента. Фасадна топлоизолационна система от 10см EPS – стиропор с висока степен на енергоефективност и висококачествена минерална мазилка. Тераси с парапети с  панорамно остъкляване и алуминий, под с гранитогрес и бордове с камък от врачански варовик. Преградни вътрешни и външни стени с висок клас тухли Klimaton Classic. Общи части с гранитни стъпала и алуминиеви парапети. Седем камерна PVC дограма с обков Roto. Блиндирана входна врата Star Çelik Kapı . Възможност за завършване до ключ при желание на клиента на преференциални цени.

 

Location

Contact Information

Phone

Author Info

mhome

Member since 2 years ago
View Profile